EYSİM’den personeline kahvaltı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’de faaliyet gösteren sektörün önde gelen kuruluşlarından EYSİM Mineral Madencilik’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, 4 Aralık Madenciler Günü dolayısı ile bünyesinde çalışan tüm personeline kahvaltı ikramında bulundu.

 

Çine’de faaliyet gösteren EYSİM Mineral Madencilik’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, 4 Aralık Madenciler Günü’nde şirket personeline kahvaltı ikramında bulundu. Köfteci Tamer’in Yeri’nde gerçekleştirilen kahvaltıya madende çalışan tüm vardiya personelleri katılım sağladı. EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, tüm personelinin 4 Aralık Madenciler Günü’nü kutladı.

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “Temel ihtiyaçlarımızın karşılanabilmesi, yaşamın sürdürülebilmesi için olmazsa olmaz temel ihtiyaçlarımızdan olan ‘enerji’ deyince akla öncelikle yeraltı ve yer üstü zenginlik kaynaklarımız, madenlerimiz gelir. EYSİM Madencilik olarak ilçemizde işçiye değer veren bir anlayış ile hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Başta maden kazalarında yaşamlarını yitiren maden şehitlerimize, maden emekçilerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz” dedi.

MADENCILER-GUNU-22

Image 20 of 20

EYSİM’den personeline kahvaltı