Dinçler Grup yatırımlarına devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2013 yılından bu yana Muğla – Aydın Karayolu Bucak Mahallesi sınırlarında petrol istasyonu işleten Dinçler Grup, Çine’ye yatırım yapmaya devem ederek ilçe ekonomisine katkı sağlıyor. İkinci benzin istasyonuna faaliyet geçiren firma, ilçeye başlamış olduğu 12 dairelik inşaatı kısa sürede tamamladı.

 

İnşaat, Maden, Petrol ve Lojistik iş kollarında faaliyet gösterdiklerini söyleyen Dinçler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Dinç, önümüzdeki günlerde Çine’ye yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. 

Firmaları hakkında bilgi veren Mehmet Emin Dinç, “Ticari faaliyetlerimiz Aydın’da 2008 yılında başladı. Efeler, Köşk ve Çine’de akaryakıt istasyonları işlettik. Son 8 yıldır Çine bölgesinde İnşaat, Maden, Petrol ve Lojistik alanlarında yatırımlarımızı devam ediyoruz” dedi.

Firmalarında çalışanların çoğunun Çineli olduğunu belirten Mehmet Emin Dinç, “Çine’ye daha çok faydalı olmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Dinçler Grup bünyesinde yaklaşık 50 kişi istihdam ediyoruz. Önceliğimiz iş kollarımızda Çinelilerle beraber çalışmak. Sadece istihdam anlamında değil Çine esnafının kalkınması içinde iş kollarımızda ihtiyaç duyulan ürünleri ilçe esnafından temin etmeye özen gösteriyoruz. Amacımız hem Çine’ye, hem de devletimize faydalı olmak” dedi.

DSC_7709

Image 1 of 2

 

Dinçler Grup yatırımlarına devam ediyor