Çine’nin 70 yıllık firması; Gürsoylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’de 1950 yılından bu yana ticaretin içinde yer alan Gürsoylar, 71 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor. Merhum Sabri Gürsoy’un girişimleri ile ticarete atılan firma, ilçede market, hayvancılık ve tarım sektöründe hizmet veriyor.

Yatırımlarını sadece Çine ile sınırlı tutmayan Gürsoy ailesi, Karpuzlu’yu da aynı şekilde yatırım yaparak hizmet veriyor.

Dedesinden aldıkları bayrağı üçüncü kuşak olarak daha ileriye taşımak için kendilerine prensip edindiklerini söyleyen firmanın genç işletmesi Oğuzhan Gürsoy, “Değerli büyüğümüz merhum Sabri Gürsoy’un 1950’lili yıllarda otobüsçülük ve tarıma dayalı tütün hasadı ekimi ile başlayan ticaret hayatımızda, oğullarından sonra torunları olarak devraldığımız bayrağı daha da ileriye taşımakta kararlıyız. Köklü geçmişimizden aldığımız deneyimle, kaliteli ve samimi hizmet anlayışımızdan asla taviz vermeden her attığımız adımda istikrarlı ve kararlı bir şekilde yatırımlarımızı artırarak büyümek, bölgemizdeki istihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlamak en önemli ilkelerimizden biri. Gürsoy ailesi olarak bölgemiz ticaretine önemli destekler vermekteyiz. Yıllardır bölgemiz hayvancılığına ve tarıma yatırım yapmaktayız. Yaklaşık 60 yıldır ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışıp bölgemize büyük çaplı değer sağlayarak ekonomiye katkıda bulunmaktayız. Yaklaşık olarak 400 dönüm tarlamız ile birlikte 200 küçükbaş, 150 büyükbaş olmak üzere tarımda ve hayvancılıkta yaklaşık olarak 10 kişiye istihdam sağlamaktayız” dedi.

“ÇİNE HALKINA KALİTELİ ÜRÜN VE
UYGUN FİYAT İMKANI SUNUYORUZ”

2004 yılında açtıkları marketlerinin Çine’nin ilk süpermarketi olduğunu dile getiren Oğuzhan Gürsoy, “Marketimizde yıllardır halkımıza kaliteli ürünleri, uygun fiyata sunuyoruz. Aynı şekilde Karpuzlu ilçemizde de bulunan 1990’lı yıllarda açtığımız marketimiz ve yem dükkanımız ile Karpuzlu ilçemize de yaklaşık olarak 30 yıldır hizmet veriyor, Karpuzlu ekonomisine katkıda bulunup, istihdam sağlamaktayız. Çine’mizde bulunan 650 metrekarelik depomuzda yağ bidonu, su bidonu, süt güğümü, tank gibi birinci kalite plastik ürünlerinin ticaretini de yapmaktayız. Yaklaşık 60 yıl önce başlayan ticaret hayatımızda emin adımlarla büyüyerek ve katma değer yaratarak, ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve istihdam yaratmak istiyoruz” diye konuştu.

GURSOYLAR-3

Image 2 of 5

 

Çine’nin 70 yıllık firması; Gürsoylar