Artemis Yapı Market’in hedefi büyümek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de doğup büyüyen Çineli Mehmet Kaçtı, tekrar memleketi Çine’ye gelerek Artemis Yapı Market’i açmanın mutluluğunu yaşadı.

Artemis Yapı Market’in genç işletmecisi ve sahibi Mehmet Kaçtı, memleketi Çine’ye hizmet etmek ve ilçe ekonomisine katkı sağlamak için mağazalarını açtıklarını söyledi. Kaçtı, fiyatları uygun tutarak nakit akışının Çine’nin dışına çıkmasını istemediklerini ifade etti.

Ekim ayı içerisinde Çine’de Adnan Menderes Bulvarı’nda Söğütlü Kahve olarak bilinen adreste Artemis Yapı Market olarak hizmet vermeye başladıklarına söyleyen 28 yaşındaki genç işletmecisi Mehmet Kaçtı, “Aslen Çineliyim. Uzun yıllar farklı sektörde İzmir’de hizmet verdim. Çine’ye hizmet etmek için bu mağazayı açtım. Ayrıca memleketime yatırım yapmaktan çok mutluyum. Mağazamızda hırdavat, nalburiye, alçı, boya, elektrik, inşaat malzemeleri, sıhhi tesisat, vitrifiye, seramik ve laminant parke alanlarında hizmet veriyoruz” dedi.

“NAKİT AKIŞINI ÇİNE DIŞINA ÇIKARMAK İSTEMİYORUZ”

Firmanın çalışma ve hedefleri konusunda da bilgi veren Mehmet Kaçtı, “İnşaat hakkında her türlü malzeme teminatı yapmak, yani bir kişi geldiğinde aradığı inşaat ve yapı market ile ilgili her türlü ihtiyacını karşılayabilecek kapasitedeyiz. Fiyatları uygun tutarak nakit akışının Çine’nin dışına çıkmasını istemiyoruz. Bu yüzden ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Birinci hedefimiz bu yönde olup uygulama konusunda profesyoneliz her türlü inşaat ve tadilat alanında ekibimiz mevcut müşterilerimiz malzeme tedariki dışında profesyonel olarak hizmet alabilirler” diye konuştu.

Her geçen gün kendilerini yenileyerek bulundukları sektöre yatırım yapmaya devam edeceklerini belirten Kaçtı, “Yeni bir işyeriyiz. İş yerimizde Çine halkına hizmet vermekten mutluyuz. Her zaman yenilikçi olacağız ve yatırım yaparak büyümek istiyoruz” dedi.

DSC_7804

Image 5 of 5

Artemis Yapı Market’in hedefi büyümek