Dolar 19,0953
Euro 20,6460
Altın 1.204,15
BİST 4.997,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aydın 12°C
Az Bulutlu
Aydın
12°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 20°C

PTT ile Aydem Perakende ve Gediz Perakende arasında tahsilat protokolü 

PTT ile Aydem Perakende ve Gediz Perakende arasında tahsilat protokolü 
A+
A-
11 Kasım 2021 10:04
513

Ödeme kolaylığı ve müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla, Ege Bölgesinin görevli elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende ile PTT arasında tahsilat protokolü imzalandı. Bu kapsamda enerji tüketim bedeli faturaları, tüm abone grupları için tutar ayırt etmeksizin diğer ödeme kanallarına ilave olarak PTT şubelerinden de nakit olarak ödenebileceği açıklandı. 

Aydem Perakende ve Gediz Perakende müşterileri; mobil vezne aracı, müşteri ilişkileri merkezleri, www.gediz.com ve www.aydemperakende.com.tr online işlem merkezleri, anlaşmalı banka ödeme kanallarının yanı sıra kendilerine en yakın PTT şubelerinden de elektrik faturalarını nakit olarak ödeyebilecek.  

Aydem Perakende ve Gediz Genel Müdürü Serdar Marangoz yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

“Müşterilerimiz için ödeme kolaylığı ve müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla PTT ile önemli bir iş birliğine imza attık. Müşterilerimiz, PTT şubesinin bulunduğu her yerde herhangi bir masraf veya komisyon ödemeksizin fatura ödeme işlemi nakit olarak gerçekleştirebilecek.”                                       

ETİKETLER: , ,