Meclis toplandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını Çine Belediyesi Havuzlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı meclis üyeleri eksiksiz katıldı.

Meclis üç gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Gündemin birinci maddesi olan Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü’nden araç talep edilmesi konusu görüşüldü. Bu konuda meclis üyelerine bilgi veren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Akçaova’daki yangının olduğu dönemde Orman Genel Müdürümüz gelmişti. Orada kendisinde bir arazöz ihtiyacımız olduğu söylemiştik. Şimdi çift kabin bir pikap vermek istediğini söylediler. Arazöz için meclis kararı almamıza gerek yok ama çift kabin araç için meclis kararı almamız gerekiyor. Eğer bana yetki verirseniz Orman Genel Müdürlüğü’nden bu araçları hibe olarak talep edeceğiz” dedi. 

Meclis oy birliği ile Başkan Dinçer’e yetki verdi.

 

Gündemin ikinci maddesinde 2021 Yılı Çine Belediyesi Tarifeleri içinde yer alan zeytin sıkımı ve zeytinyağı fiyatlarının görüşülmesi ile çeşitli ücret tarifelerinin belirlenmesi konusu görüşüldü. Bu madde komisyona sevk edildi.

 

Gündemin son maddesinde “Yerel Yönetimlerde Kadınları Güçlendiriyoruz” projesine katılım sağlanması ve Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı’nın imzalanması konusu görüşüldü. Bu maddede Çine Belediyesi’nde görevli Sır Cemal Dinçer, meclis üyelerine bilgi verdi. 

DSC_7537

Image 2 of 3

Meclis toplandı