Başkan Dinçer Evciler’deki çalışmaları yerinde inceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Evciler Mahallesi’ndeki taş döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Basın ve sosyal medya hesaplarında yapılan eleştirilere de cevap veren Başkan Dinçer, “Biz hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasından memnuniyet duymayız” dedi.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Evciler Mahallesi’nde yürüttüğü kanalizasyon çalışmalarının tamamlanarak bağlantı izni verilen sokaklarda devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Enver Salih Dinçer, “Evciler Mahallemizde Aydın Büyükşehir Belediyesi kanalizasyon çalışmalarına devam ediyor. Mahallemizde kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda biz de Çine Belediyesi olarak taş döşeme çalışmalarımızı yapıyoruz. Nihayetinde bizim ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bir çalışma programı var. O çalışma programı doğrultusunda halkımıza hizmet ediyoruz. Ancak sosyal medya ve yerel basında bizim hakkımızda eleştiri yapan bazı vatandaşlar bu tür açıklamalar yaparak toplumu yönlendirmeye çalışıyorlar. Yaptığımız hiçbir çalışmayı siyaset gütmeden halkımıza hizmet için yapıyoruz, ancak rakiplerimiz bizim ve Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıklarından rahatsızlık duyuyorlar. Yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin siyasete alet edilmesi bizleri üzmektedir. Biz Çine Belediyesi olarak hiç bir vatandaşımızın mağdur olmasından memnuniyet duymayız. Altyapı çalışması tamamlanan sokaklarda taş döşeme işlemi yapacağız, taş döşeme yapılmayan hiçbir sokağımız kalmayacaktır” dedi.

MAHELLE HALKI TEŞEKKÜR ETTİ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, çalışmaları yerinde incelerken mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı hem Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, hem Çine Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Vatandaşlar, “Sağolsun başkanlarımız bizi fosseptik çukurlarından, tozdan ve çamurdan kurtardılar. Allah ikisinden ve çalışan arkadaşlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.

DINCER-2

Image 1 of 3

Başkan Dinçer Evciler’deki çalışmaları yerinde inceledi