Başkan Çerçioğlu, Çineli şehidin mezarı başında dua etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak üzere giden CHP heyetinin programı devam ediyor. KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı mezarı başında anan heyet, Girne Boğaz Şehitliği’ne ziyarette bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu şehitlik ziyaretinde Çineli Şehit Mustafa Bakar’ın da kabrini ziyaret ederek dua etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giden CHP heyetinin programı devam ediyor. KKTC ziyareti kapsamında kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve Girne Boğaz Şehitliği ziyareti yapıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Çerçioğlu, “Genel Başkan Yardımcımız Sn.Seyit Torun, Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ve Sn. Serdar Denktaş ile birlikte KKTC’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ı anıt mezarında ziyaret ettik. Merhum Denktaş’a ve tüm kahraman şehitlerimize şükranlarımızı sunduk” ifadelerini kullandı.

FAZIL KÜÇÜK’ÜN ANIT MEZARINA ZİYARET

CHP heyeti ardından, Kıbrıs Türkleri ile Kıbrıs Rumlarının ortak kurduğu Kıbrıs Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Yardımcısı olan Fazıl Küçük’ün anıt mezarını ziyaret etti. Boğaz Şehitliği ziyaretinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çineli Şehit Mustafa Bakar’ın da kabrini ziyaret ederek dua etti.

CERCIOGLU-ZIYARET-1

Image 2 of 3

Başkan Çerçioğlu, Çineli şehidin mezarı başında dua etti