Aydın Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor  

featured
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediyesi sürdürdüğü yol yapım çalışmalarıyla kent genelinde yenilenmiş, güvenli ve konforlu yollar oluşturuyor.  

 

Yatırımlarını vatandaşların yaşam konforunu arttırmak için planlı bir şekilde hayata geçiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile hızlı ve etkin çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelindeki yol yapım çalışmaları kapsamında sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, yoğun mesaisine birçok noktada devam ediyor.

 

ÇALIŞMALAR HIZLA İLERLİYOR

Trafik akışını hızlandıran ve üretim yollarını yenileyen Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri; Sultanhisar’ın Atça Mahallesi Kavaklar Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması sona erdi ve son olarak yol işaretlemeleri yapılacak. Çine’nin Akçaova Mahallesi’nde ise asfalt yenileme işlemlerinin ilk etabını tamamladı. ASKİ ekiplerinin altyapı çalışmalarının ardından Akçaova asfalt çalışması tüm hızıyla devam edecek.

 

Germencik’in Ortaklar Mahallesi’nde hummalı bir çalışma içerisinde olan Fen İşleri ekipleri; eş zamanlı olarak Havva Şahin, Tanır ve Köprüaltı sokaklarında parke söküm işlemi ile yolların temel malzeme serimlerini sürdürüyor. Bu sokaklarda süren kaldırım çalışmaların ardından sıcak asfalt kaplama aşamasına geçilmesi planlanıyor.

 

Efeler’in Zeybek 5. Cadde ve Hoca Ahmet Yesevi caddeleri ile Çine’nin Kahraman ve Karakollar caddelerinde de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Fen İşleri ekipleri, sıcak asfalt çalışması öncesinde kazı ve reglaj, temel malzeme serimi ve kaldırım yapım süreçleri ardından bu caddelerde sıcak asfalt kaplaması yapacak.

Hayata dokunan bu çalışmaları planlı ve hızlı bir şekilde sonuçlandıran Fen İşleri ekiplerinin hizmetlerinden memnuniyet duyan vatandaşlar, kalıcı yatırımlar haline dönüşen işler için Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. 

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Image 2 of 5

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor