Dinçer: Muhtarlarımız yerel yönetimlerin vazgeçilmez yapı taşıdır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Çineli muhtarların günlerini kutladı. Başkan Dinçer, “Muhtarlarımız yerel yönetimlerin vazgeçilmez yapı taşıdır” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, muhtarlar gününe dair yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında şunlara değindi:

“Demokrasi zincirimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlık müessesesi ve muhtarlarımız, yerel yönetimlerin vazgeçilmez yapı taşıdır. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Halkımızın oylarıyla işbaşına gelen muhtarlarımız, mahalle halkının hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de yakın çalışma arkadaşıdır. Bizler de Çine Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilinciyle hareket ediyoruz. Muhtarlık Müdürlüğümüz sayesinde muhtarlarımız ile güçlü bir iletişim kurarak, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesini sağlıyor, talepleri de verimli ve etkin bir şekilde sonuçlandırmaya çalışıyoruz.

Yerel yönetimdeki en önemli yol arkadaşlarım olarak gördüğüm, hizmet sınmak konusunda emeğini esirgemeyen, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi için canla başla çalışan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunarak, ilçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın Muhtarlarını Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılan muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

Dinçer: Muhtarlarımız yerel yönetimlerin vazgeçilmez yapı taşıdır