Çine’de çekilen Cumhuriyet klibi Türkiye’ye yayıldı 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’de Mehmet Zengin İşletmesi tarafından amatör ruh, profesyonel yaklaşım ile 2 günde çekilen Cumhuriyet temalı klip büyük beğeni topladı.

Atatürk ve Cumhuriyet’in değerlerinin ön planda tutulduğu, sosyal medyada paylaşılan klip kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Atatürk ve Cumhuriyet değerlerini anlatmak, bu konuda farkındalık oluşturabilmek adına Çine Mehmet Zengin Ailesi tarafından çekilen klip ilgi gördü. Kısa sürede binlerce kişiye ulaşan klipte işletme çalışanları ve Çineliler oynadı.

Amatör ruh ve profesyonel bir yaklaşım ile çekilen klip hakkında duygu ve düşüncelerini ortaya koyan Çine Mehmet Zengin İşletme yöneticisi, “Atatürk ve Cumhuriyet değerlerimizi pekiştirmek, bu farkındalıkları biraz daha öne sürmek için böyle bir çalışma yaptık. Terk edilmiş bir okuldaki Atatürk büstünü pırıl pırıl hale getirdik. Gözümüzden kaçan ihmal ettiğimiz taraflar da var dedik. Bu çalışma için bizimle birlikte olan, bize yardım eden herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu değerlerimizi korumaya ve sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

CUMHURIYET-KLIBI-2

Image 2 of 7

 

Çine’de çekilen Cumhuriyet klibi Türkiye’ye yayıldı