Artemis Yapı Market törenle açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de doğup büyüyen Çineli Mehmet Kaçtı, İzmir’den tekrar memleketi Çine’ye gelerek Artemis Yapı Market isimli işyerini açtı.

Çine Adnan Menderes Bulvarı’nda açılan Artemis Yapı Market’in açılışına Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, “Bu kardeşlerimiz kurumumuza gelip böyle bir işyeri açarak Çine’ye hizmet etmek istiyoruz dediler. Bu işte iddialı olacaklarını söylediler. Bizler de bu kardeşlerimize yardımcı olarak böyle güzel bir işyerini ilçemize kazandırmalarını vesile olduk. Bu güzel işyerimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise, “Burası çocukluğumuzun Söğütlü Kahvesi. Ama şimdi çok şık bir mağaza olmuş. İnşallah işleri de mağazamız kadar güzel olur. Her geçen gün ilçemiz gelişiyor. Bakın bulvardaki işyeri sayası artmaya başladı” diye konuştu. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışa katılanlara teşekkür eden işyeri sahibi Mehmet Kaçtı, “Aslen Çineliyim. Ama İzmir’de büyüdüm. Doğduğum büyüdüğüm İzmir’den geriye dönerek Çine’ye böyle bir işyeri açmak istedim. Bu işyerimiz hepimize hayırlı olsun” dedi. 

DSC_7333

Image 2 of 10

Artemis Yapı Market törenle açıldı